Events

Chefs Unlimited staat op meerdere evenementen en kan ook op jouw evenement of festival een bijdrage leveren aan het vergroten van de diversiteit en originaliteit in het aanbod aan eten en snacks!

Wij kunnen wij achter de schermen een Rollende Bistro of food court neerzetten om de lunch, healthy snacks en diners te bereiden voor Crew en VIP’s.

 

Er is een groeiende behoefte aan originele smaak, versheid en diversiteit van het aanbod van eten op festivals en evenementen. Wij dragen daarin bij door onze gezonde, lekkere, mooie en smaakvolle varianten als tegenhanger van de reguliere ‘ongezonde snack’ aan te bieden. Geen vette hap maar lekker, puur en eerlijk eten, liefst biologisch en dat voor een goede prijs! Doordat Chefs Unlimited erg flexibel is, willen wij ons assortiment ook met alle plezier aanpassen aan jouw wensen en die van jullie bezoekers van jou evenement of festival. Niks is ons te gek en alles is mogelijk!

 

Ben je opzoek naar een leuke kleurrijke cateraar met een leuk en enthousiast team die op jou evenement de crew of VIP’s op een originele manier kan voorzien van een smaakvolle lunch of maaltijd? Wij zetten graag met Chefs Unlimited een leuke Rollende Bistro of food court neer waar jullie harde werkers gezond en lekker kunnen eten. We bespreken graag met jullie de wensen en maken met plezier een vrijblijvende offerte om te laten zien wat wij voor welke prijzen kunnen presenteren. Wij staan voor een cocktail van kwaliteit, smaak en capaciteit!

 

Wil je meer weten? Wij bespreken graag de opties met je om op die manier een unieke invulling te geven aan de diversiteit van eten op jullie evenement of festival. Interesse?
 
Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel: