Catering & Events

Chef’s Unlimited komt graag bij u thuis of op locatie voor een perfect diner, walking diner of klassiek menu, waarbij voorop staat dat de gerechten in nauw overleg met de gast tot stand komt en perfect bij de wijnen passen die worden geschonken.


Onze huisstijl is de ‘boerenkeuken’ en de daaruit voortgekomen 'wereldkeuken'. Vol van smaak met traditionele kooktechnieken zoals konfijten, pekelen, roken en drogen. Slow cooking in een elegant jasje. Laat u verrassen door de mogelijkheden van Chef’s Unlimited!

Welke thema's kunt u verwachten?
Allesomvattend spreek ik over de wereldkeuken, door mijn 30 jaar aan ervaring als chef, heb ik gekookt in vele en uit vele windstreken. Mijn voorliefde is de boerenkeuken: mooie eerlijke producten,die met passie bereid worden. Prachtige ingrediënten uit de hele wereld en in deze 'global village' is het gewoon een feest om chef te zijn en met al dat moois aan producten altijd iets lekkers te creëren: wokken, tabouleh, confit, pekelen, stamppotjes, speenvarken a/h spit, mooie amuses, home made bitterballen, heerlijke reebiefstuk, mooie knolraap, een geweldige BBQ, klassiek: Oeuf Romanov, of zalig zelfgemaakt ijs en patisserie.

We leven in een land van overvloed, en ik vind dat we er met dank iedere dag wat moois van moeten maken! Bel of mail voor een vrijblijvend voorstel.

 

Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.